Slavnostní předkrm – tuňákové rolky

Rybí maso je cenným zdrojem bílkovin, nenasycených mastných kyselin a řady dalších látek. Pikantní zelenina je vhodně doplňuje vlákninou a vitamíny.

Slavnostní předkrm – tuňákové rolky

Chybně zadaný e-mail!
Chybně zadaný e-mail!

8 porcí

Čas na přípravu: 10 minut

Ingredience:

  • 200 g tuňáka z konzervy ve vlastní šťávě
  • 1 lžíce lehké majonézy
  • 4 tortilly
  • pár hrstí různé barevné zeleniny – např. strouhané mrkve, krájené kapie apod.

Postup:

  1. V malé misce smíchejte tuňáka a majonézu.
  2. Rozložte tortilly a pomažte je tuňákem. Na tuňáka dejte barevnou zeleninu.
  3. Každou tortillu srolujte a šikmo překrojte, aby byla vidět mozaika.
Hodnocení článku Líbí se vám článek?
Počet hodnocení: 0

Čtěte dále
Salát z černých fazolí a kukuřice

Salát z černých fazolí a kukuřice

Luštěniny a zelenina jsou důležitou složkou stravy. Dodávají nám řadu vitamínů, minerálů a stopových prvků, vlákninu a další cenné...

Lahodný předkrm – lilková pizza

Lahodný předkrm – lilková pizza

Lilek je bohatým zdrojem vlákniny a minerálů, rajčata jej doplňují o antioxidační barvivo lykopen a vitamín C.

Lehký cheesecake (tvarohový koláč)

Lehký cheesecake (tvarohový koláč)

Mléčné výrobky jsou jedinečné tím, že obsahují vápník spolu s vitamínem D, který zajišťuje jeho vstřebávání. Tyto látky jsou velmi...

Centra pomoci

Vyhledejte si centrum blízko vašeho bydliště.