#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Dotaz 1954

Dotaz, 7. 5. 2014

Dobrý den,
Moc vas prosim o radu ako odbornika zo skusenostami. Mám problem z mojov lavou nohov. Mam na zadku hematom po injekcii b 12. Mám ho uz tri roky. Hematom je velkosti 1X2X4cm. Trochu sa zmenšil lebo som ho stlačal no je tvrdy ako kamen. Je iba pod kozov no všimol som si ze sval na zadku sa trošku presunul pod ten hematom. Bol som iba na jednom sone, doktor čo tam bol mi povedal ze je to podla neho kalcifikat. Hematom sa čiastočne pohybuje ale drzi spolu akoby zo svalom. Kašlal by som nato no mam neurologicke problemy z nohov. Nohu si citim slabšiu napr. po miernej fyzickej činnosti, často znizenu citlivost, mam ju taku ovela labilnejšiu nez druhu, doslova akoby cela noha stracala funkciu. Som si isty ze to prameni stoho hematomu pretoze ked nan pouzivam DMSO z jodom tak sa mi čiastočne polepši. Tiez sa mi čiastočne polepši ked si dam nanu horucu sprchu. Mám trochu problem aj z pankreasom z metabolizmom cukru mam slabe nadobličky.
Obavam sa ze zaten čas sa stym dačo stalo. Mozem poslat aj obrazok zo sona. Prosim vas čo si myslite? Dakujem moc

MUDr. Martin Šmakal, 7. 5. 2014

Dobrý den, to , co popisujete je asi reálné včetně oné kalcifikace. Jedem obrázek ze sona mi asi moc nepomůže, to bych musel vidět nahrané celé to 5ti min. vyšetření, abych si z toho mohl udělaz nějaký závěr.
Co se týče bolesti dolní končetiny, to by musel posoudit neurolog, zda to má spíše souvislost s páteří či zda by to mohlo být dráždění od onoho kacifikovaného hematomu...

Zaregistrujte se 
k odběru zpravodaje

Partneři