#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Hubnutí a nechuť k jídlu

Dotaz, 22. 12. 2017

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Můj přítel je poslední rok dost pohublý, v podstatně zhubl přesně 10 kg, občas nemůže spát a když spí, tak se opravdu strašně potí, občas ani nemá hlad. Trpí lupénkou, ale poznala jsem ho před 4lety a měl ji velmi výraznou, ale neměl problém s váhou ani tolik s únavou nebo nespavostí. Pod 3 letech se mu lupénka začala zlepšovat a zlepšila se natolik, že není skoro viditelná, nicméně začal hubnout a právě se potit a tak. A píšu vám proto, protože prostě nechce se o to zajímat, o to, že mu něco je, nevím jak ho přesvědčit aby s tím něco dělal...a proto se vás chci zeptat jestli je tohle nějaký náznak rakoviny a jestli je nějaká šance mu nějak pomoci. Omlouvám se za zdržení a děkuji vám předem za odpověď. S pozdravem B.

MUDr. Martin Šmakal, 22. 12. 2017

Dobrý den, vůbec se mi to nelíbí. Nemusí to být nic vážné ,ale klidně to může i způsobovat nádorové onemocnění, při němž lidé často hubnou a mají sníženou chuť k jídlu.
A s čerty nejsou žerty... Dopor. navštívit alespoň praktického lékaře, ten jistě zváží, zda může jít o něco vážnějšího...

Zaregistrujte se 
k odběru zpravodaje

Partneři